Dobrodošli!

posted in: Splošno, Transpersonalno | 1

Z radostjo in navdušenjem odpiram mojo novo spletno stran oz Blog, posvečeno osebnemu in duhovnemu napredku in tudi sistemu Nenasilne komunikacije (NVC).

Dolgo časa je tlila v meni želja po osebni spletni strani, preko katere bi lahko izražal svoje navdušenje nad učinkovitostjo večine tehnik NVC-ja, svoje vzpone in padce pri učenju NVC-ja in iskreno ter odprto delil svoje izkušnje – ter tako morda tudi doprinesel k širjenju NVC-ja na sončni strani Alp.

Rad imam raznolikost in barvitost, zato pri svojem osebnem in predvsem duhovnem (transpersonalnem) napredku aktivno uporabljam več metod oz pristopov (leva tantra, vipassana, mantra yoga itd…). In NVC je zame ena izmed metod s pomočjo katere v odnose v vsakdanjem življenju vnašam mir, svobodo ter razumevanje.

Blogi na tej spletni strani bodo verjetno vedno na temo NVC-ja (v smeri iskrene komunikacije, sočutja, potrebe/hrepenenja, šakali, duhovni vidiki NVC-ja, reševanje konfliktov, vzgoja otrok, strategije, usmerjanje pozornosti, stik itd… itd…); pomembna mi je namreč jasnost in iskrenost in z usmerjanjem energije v objavo Blogov izključno na te teme bodo ta notranja hrepenenja zaživela v polnejši meri.

Veselim se vaših morebitnih komentarjev, misli in refleksi na moje Bloge ter seveda snidenja z vami na katerem od seminarjev NVC-ja.

Hvala vam za vač čas.

🙂

Izrazite se: