Individualne konsultacije so namenjene vsem vam, ki potrebujete pogovor o težavah v osebnem, intimnem, poslovnem ali duhovnem življenju z izkušenim terapevtom.

Kdaj se odločiti za konsultacije?

Ljudje včasih ne vemo, kako naprej v življenju, kaj točno nas trenutno teži, kaj storiti in kam usmeriti svojo energijo in čas. Če ste se v taki situaciji znašli sami in ne veste kako naprej, potem je individualna konsultacija morda prava rešitev za vas.

V individualnih konsultacijah se ne izvaja psihoterapija. O vašem trenutnem stanaju se bomo pogovorili na realen in prijazen način in skupaj poiskali možnosti za rešitev trenutne zagate in tudi primerno metodo za vašo pomoč.

Individualne konsultacije niso namenjene podajanju dokončnih rešitev za vaše trenutne težave. V pogovoru vam bomo na empatičen in nevsiljiv način pomagali, da sami najdete pot naprej.

Srečanja oz. konsultacije se vršijo v živo in med drugim zajemajo:
– empatično poslušanje in reflektiranje,
– pomoč pri vzpostavitvi globljje realnosti v vašem življenju,
– nevsiljivo podporo v smislu skupnega iskanja rešitve za vaše trenutne težave,
– razlago o pomembnosti pristnega izražanja ter soočanja s kompromisi (po potrebi),
– pogovor o delovanju čustvene energije in o zdravem čustvenem življenju (po potrebi),
– druge teme, ki so pomembne v vaši trenutni situaciji.

Na konsultacijah se uporabljajo različni humanistični in transpersonalni pristopi, tudi iz sistema NVC-ja (kinestatično poglabljanje realnosti oz t.i. Dance flour, razmejevanje potreb od strategij, transformacija doživljanja (jeze, depresivnih občutkov, občutkov krivde, žalovanja, ljubosumja, zavisti, samodestruktivnosti itd…).

Pri konsulatacijah in svetovanju v živo se terapevt opira na več kot petnajst letne psihoterapevtske izkušnje in tudi na izkušnje iz študija (transpersonalne, kognitivne in humanistične) psihologije. Glavni elementi konsultacij so empatično poslušanje, razumevanje in stik.

Za obisk konsultacij ne potrebujete nikakršnega predznanja. Srečanja v živo so izvedena lahkotno, povsem v skladu z vašo svobodno voljo in vašim načinom razmišljanja.

Ta srečanja so namenjena vsem vam, ki imate občutek, da potrebujete nekoga, ki vas bo razumel in vam v sodelovanju z vami znal doprinesti k vašemu napredku, svobodi, življenju.

Konsulatacije potekajo v Ljubljani v Lila centru, eno srečanje traja eno uro (60 min), cena je 60 EUR.
Po potrebi se lahko konsultacija podaljša (cena za 90 min je 75 EUR)
Nismo davčni zavezanec.

Konsultacije opravlja dolgoletni svetovalec Edmond C.