Samo Edina

posted in: Transpersonalno | 0

Kamala - LotusDanes se odpravljam na Pohorje, kjer bomo imeli tridnevni Intenziv Razsvetljenja (IR) in en dan integracije (več info o IR >> odpre se nova stran).

V svojem življenju večinoma počnem stvari, ki tako ali drugače doprinesejo k dobrobiti in Življenju drugih: humanistična psihoterapija, seminarji na naši šoli Akademiji TCT, seanse hipnoterapije in regresije, reiki, konsultacije in coaching glede osebnega in transpersonalnega napredka, delavnice NVC-ja oz nenasilne komunikacije, individualne seanse uporabe metod Dialoškega Jaza, Lila večere na katerih rad podelim skrivnosti o Tantri in moji Kaliki itd…itd…

Tudi v zasebnem življenju je moj fokus več ali manj na osebnem in nadosebnem oz transpersonalnem razvoju in napredku. Rad meditiram, stanje Enosti oz t.i. Kavzalni nivo je dom. It is easy to Be. Vse, kar sem in kar znam, zelo rad delim z mojo hčerkico in nekaterimi prijatelji…AMPAK…

…AMPAK daleč daleč daleč daleč najpomembneje v mojem obstoju pa je ravno to, kar se bo dogajalo na Intenzivu prihodnje štiri dni: nudenje podpore in pomoči tistim, ki želijo poglobiti svojo zavedanje in direktno spoznati svojo pravo in dokončno Naravo.

Trenutno mi je to najpomembneje: biti zavesten svoje dokončne narave (Kavzal ali Nedualno, po Wilberju) in pomagati drugim, da postanejo tudi oni zavestni tega. Globljega ali višjega smisla v mojem življenju ne vidim.

Vodenje Intenziva Razsvetljenja je Everest aktivnosti tega posameznika, ki sedaj to piše. Vse ostalo je samo pot do tega.

Samo Edini obstaja in to je Ona.

🙂

Izrazite se: