Šola Avtentične Komunikacije

posted in: NVC | 0

Kaj Program zajema

Šest mesečna šola Avtentične komunikacije zajema:

 • Šest mesečnih vikend seminarjev
  Na teh srečanjih bo rdeča nit ne zgolj osvajanje temeljnih principov AK, temveč predvsem integracija pridobljenega znanja in veščin v vsakdanje življenje: družino, odnose do staršev, partnerjev, otrok, avtoritet, v intimo, v poslovne aspekte življenja itd…
 • Možnost osebnega stika
  Program nudi tudi možnost mesečnih brezplačnih eno urnih osebnih konzultacij in seans NVC coachinga z vodjo Programa, Edmondom C. v živo, po izbiri udeležencev/k.
 • Moderno e-learning podporo online.
  Vse priročnike, praktične naloge za doma, audio posnetki predavanj in vse ostalo bo na voljo tudi online, v obliki moderne platforme za e-učenje ter tudi na Dropboxu Inštituta.
 • Podpora na daljavo
  Program nudi brezplačno podporo glede integracije pridobljenega znanja v vsakdanje življenje, prek interneta s pomočjo aplikacije skype. Tako se lahko udeleženci/ke mirno zanesejo na strokovno in empatično podporo ko in če jo bodo potrebovali.
 • Dodana vrednost znanj in veščin
  V Program so integrirana znanja in veščine Dialoškega dela oz dela z I-pozicijami, vzpostavljanje in vzdrževanje stika na nivoju Zavesti, Wilberjeva preglednica stanj zavesti, znanstvena dejstva iz nevrobiologije, kognitivne psihologije itd…
 • Elementi coachinga.
  V našem novem Programu so na voljo tudi specifični elementi coachinga, ki so dodana vrednost klasičnemu podajanju NVC snovi. Krajši coachingi bodo na voljo tudi med samimi predavanji vsakomur, ki bo to želel. Coaching v živo pa je seveda na voljo v enournih individualnih srečanjih v živo vsak mesec.
 • Seanse psihoterapije
  Kot dodana vrednost so udeležencev/k na voljo tudi seanse humanistične in transpersonalne psihoterapije TCT®, po ugodni, 30% znižani ceni. Če udelčeženci/ke tako izberejo, seveda. Te seanse so torej neobveznega značaja.

Podrobnosti na moji novi spletni strani www.zirafica.si

Vabljeni na Šolo!

🙂

Izrazite se: